Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 augusti, 2013

Enkelt & passande placeringskort till kräftskivan

Till kräftskivan som snart stundar i det Lythska hemmet håller jag på å testar lite. Var på Panduro för någon vecka sedan och hittade yttepyttesmå klädnypor som var rödmålade. Nånting fick mig att tänka på kräftor när jag såg dem. Kanske den röda färgen eller kanske att det var som små klor. Tänkte hursomhelst att de kan jag nog göra något skoj med till dukningen.

Efter några tankevändor så kände jag för placeringskort. Att de små söta nyporna skulle få klämma till placeringskorten, på ölglasen. Hade lite tid över (som det heter) och testade. För att göra det hela ännu mer kräftkalasigt så adderade jag en dillkrona från vår läckert vildvuxna dillodling i trädgården. I all sin enkelhet blev det ganska fint.

Jag är formgivare och art director till yrket och är väl haj på färg och form och har lyckats genom åren men något som jag aldrig lyckats med och något som grämer mig är att jag har en bedrövlig handstil. Finns inte mycket av stilfull formgivning över den. Så för att inte förstöra detta placeringskort använde jag min älskade dymo. Då kommer jag undan enkelt…

En annan variant på placeringskort jag gjort kan du se HÄR

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.