Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 augusti, 2013

Fingerfärdig samling

Måste bara visa vad jag ser varje dag när jag går till jobbet.

Där inne bor alltså en person som samlar på fingerborgar och är så stolt över sin samling så att personen i fråga visar upp den för alla förbipasserande. Väldigt rörande!  Inifrån ser man ju bara kastet och inte mycket mer. Tar mycket av ljuset som finns utifrån.

När jag var liten åkte min tunnelbana förbi ett hyreshus och där i ett fönster hade en person en marmorbyst som hen klädde i hatt. Och bytte hatt varje dag så det var alltid spännande att se vilken hatt som var på just denna dag. Så kul med folk som ger något till dem som passerar utanför.

Får mig att tänka på vad jag samlar på. Eller snarare, får mig att fråga mig vad jag samlar på. Hmmm… har jag något? Förr samlade jag på tändsticksaskar. Det fanns alltid en ask för varje restaurang men nu när rökning inte är tillåten på krogen så är det väl inte lika vanligt. Smurfar har jag samlat på och sparat men inte så att jag nu aktivt samlar. Jo, just det – julkrubbor, det kom jag ju på i julas. Då jag insåg att jag hade tre stycken. Det är väl en samling??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.