Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 september, 2013

Solnedgång på en bastubåt – rekommenderas för alla själar

Vilken underbar lördag! Var på en WWW, dvs en Wonder Women Weekend. Underbara Lisa hade bjudit in 15 fantastiska brudar till sitt hem för en helg fylld med härligheter. En av aktiviteterna var en tur på en bastubåt. Jag har i många år önskat få vara med på en sådan. Sett dem tuffa runt i Stockholm och det sett så där skönt och läckert ut.

Och precis så där skönt och läckert var det. Sen så hade vi ju en makalös tur med vädret. Att få en sådan sommarvärme och solnedgång i september är ju inte helt givet. Under två timmar gled vi fram i Mälaren. Vi var tre gravida som satt och njöt av lugnet medans resten av gänget varvade mellan bastun och hopp i spa’t.

När solen gått ner och lugnet sänkt sig steg däremot temperaturen på gänget, volymen höjdes och partymusik spelades över hela båten. Det var ett laddat gäng som steg i land. Kvällen avslutades med en enorm knytis där alla tjejer överträffat sig själva. Många skratt och härliga samtal följde. Jag följde inte med ut i vimlet och sov inte över. Bebben i magen ville hem och knyta sig. Och jag med.

Tror att, just nu, några Wonder Women vaknar mycket nöjda och glada. Sovmorgon ingick i aktivitetsschemat. Jag är med nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.