Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 november, 2014

Pyssla med mig!

I morse var jag uppe i arla morgonstund för att gå på en bokrelease. Ingen vanlig bokrelease faktiskt för detta är en bok jag längtat efter så länge. En pysselbok som är menad för både stora och små; Pyssla med mig!. Hur många gånger har man inte hört barnen säga att de vill pyssla och jag som faktiskt är ganska pysslig av mig kan ibland få total idétorka. Här kommer nu en bok på 124 sidor med ren inspiration.

Bakom boken står underbara och inspirerande Pysselbolaget, dvs mamma Karin och dotter Freja. Det är alltså på riktigt pyssel för stora och små.

Det är tydliga instruktioner och indelat i olika kategorier; husbus, partaj och buskul bl.a. Sen så slår det ett stort slag för återbruk. Mycket av det som hamnar i återvinningen så som toarullar och mjölkkartonger är ju fantastiska pysselbyggstenar. Här visar Karin och Freja hur lätt man kan använda dem. Smart, kul och billigt.

Med på frukosten var det fullt av andra pysslare och bloggare. Helena från härliga bloggen och webbutiken Craft & Creativity, min grymt kreativa bloggkollega här på skonahem.com Helena med bloggen Mormorsglamour (vet inte vad det är men Helena verkar vara ett populärt namn bland pysslande bloggare…) och så Gina från vackra och inspirerande Willowday. Jättekul att träffas och känna hur kreativiteten flödade.

Boken finns att beställas via Fill & Tell eller hej@fillandtell.com.

Försov mig lite i morse men hann precis i tid till bokfrukosten. Det har att göra med att jag inte släckte lampan för ens kl 02. Varför då?? Jo ett visst dockskåp tar över mitt liv. Så himlans skoj och svårt att slita sig från. Sova får jag göra efter nyår. Återkommer med bilder på min tapetsering som blev så j-lans bra!!

Comments (4)

  • Jättekul att träffas igen Helena! Grymt bra start på dagen och Karin & Frejas bok är verkligen helt fantastisk! 🙂

    • Helena - Hemma Med Helena

      Vet du Karin? Två små barn här hemma satte igång med att pyssla direkt efter dagis. Så härligt!! En succébok helt enkelt! 🙂

      KRAM
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.