Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 mars, 2015

Bloggfrukost och snyggshopping på Grandpa

Fantastiska Maria Soxbo med bloggen Husligheter hade dragit ihop en bloggfrukost, #öppethusligheter på Grandpa – en butik med inredning och kläder som också innehåller en restaurang Sixten & Frans. En inspirerande frukost för inredningsbloggare för makalösa Isabelle McAllister skulle hålla föredrag i kreativitet, bloggbusiness, marknadsföring, lite framtidstänk och annat gottit. Jag blev så inspirerad att jag skulle kunnat flytta berg.

Maria är ju en nära kollega då hon också är på Sköna hem och två andra läckra donnor från huset var med Åsa, @mycasa och Helena, mormorsglamour så nu är det mycket frukost i bloggarna…

Om jag bara kunde få en bråkdel av denna tjejs energi och driv så skulle det bli verkstad av, så att säga. Isabelle inspirerar på så många sätt.

Så tacksam över att Maria orkade dra i hop en sådan här sak. Som bloggare är man lite ensam mellan varven. Att då få komma ut och få träffa “kollegorna” var nog det härligaste. Alltid lika underbart att få träffas i verkliga livet och inte bara via blogg och Instgram och allt vad det är.

Sen så är Grandpa verkligen värt ett besök. En underbar mix som känns genomtänkt och unik.

Hur mycket jag skulle vilja mingla, snacka blogg och snyggshoppa var jag tvungen att rusa till jobbet – mitt riktiga jobb på reklambyrån. Men bättre start på dagen har jag nog aldrig fått.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.