Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 april, 2015

Hipp hurra för vår 6-åring! Och tips på kul bokstavsvägg

I dag firar vi denne glade kille som fyller hela 6 år. Att tiden har gått så fort är galet för det var ju bara förra veckan som vi kom hem från BB. Känns det som.

Två gånger kom in till mig i natt och undrade när vi “skulle komma å fira honom”. Åh vad jag minns den där känslan. Timmar och minutrar har aldrig varit så långa som natten mot ens födelsedag. Minns hur jag i ren desperation ställde mig på övervåningen och skrek till familjen som tassade runt och fixade i kök: “Men kom nån gång då!”

Frukosten blev den mycket traditionsbundna smörgåstårtan och så klart varm choklad med vispis. Lite paketöppning och sen var dagen igång.

Det här med vaniljmunken var sonens lite gulliga idé. Han ville ha något sött till frukost som vi alla skulle dela på. Tårta vet han att han ska få i kväll. Han tog kniven och delade munken i fem delar och bad om ursäkt för att bitarna blev lite olika i storlekarna. Så himlans sött.

I kväll är det familjkalas och huvudpersonen har fått välja menyn (som sig bör) – hamburgare och jordgubbstårta.

I går kväll knåpade jag i hop en rolig vägg. Klippte och vek A4-papper till bokstäver. Blev himla härligt och tillsammans med silversexan är det ju rasande snyggt. Behöver jag säga att födelsedagsbarnet var lycklig som få??

SparaSpara

SparaSpara

Comments (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.