Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 juni, 2015

Shoppingtips i Stockholm: Dusty Deco

Det är en följa John-stil som pågått i inredningsvärlden ett tag. Många tänker: ska man lägga pengar på sin inredning vill man vara säker på att man köper saker som håller och då gärna köper det som tidningar och bloggar haussar – just nu. Oftast nyproducerat dessutom. Det skapas då exklusiva hem men utan en den direkta själen. Om man inte varvar nya ting med något personligt, unikt och utvalt blir det bara ännu en snygg lya. Smaken är så klart som den berömda baken men så vill i alla fall inte jag ha det. Jag vill omge mig av ting som JAG (och min familj) valt för att vi vill ha det så, inte för att övre trendgurus valt det. Ska tilläggas att SÅKLART suktas jag av det nya och moderna men det är känslan av att mitt hem är mitt och inte en kopia av nån annans jag är ute efter. Kallas lite kul-elakt för designbingo

Vad jag vill säga med detta är att det finns butiker som sticker ut och har den där fingertoppskänslan att hitta unika möbler. Så glad att kunna besöka ljuvliga Dusty Deco på Hornstullsstrand. En källarlokal proppad med saker som fyller mig med inspiration. Har man inte möjlighet att ta sig förbi lokalen så är butiken bara ett klick bort på webben. Håll i plånboken.

En av de nyproducerade saker som jag faktiskt har på önskelistan är mattorna från Layered. En av dem anas i hörnet ner till höger här.

Kreativitet och designlycka – det är det jag känner när jag suktas av allt här. Detta är min stil och så klart är det inte alla som gillar samma.

Klicka här för shoppingtips i Stockholm. Det kommer nog fler inom den kategorin om jag känner mig själv rätt…

 

Kommentar

  • Vad sjukt, har inte känt till denna inredningsaffär tidigare men hade bestämt mig för att jag skulle besöka den i veckan. Nu har jag fått en lite bättre överblick.
    Kram
    Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.