Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 oktober, 2015

Massa tips på halloweenpumpor

Oktober månad betyder en månad av halloween. Den 31 oktober smäller det så nu har vi en tid fylld med läskigt, busigt, skrämmande och roligt pyssel framför oss.

Det pyssel som nog de flesta tänker på när det kommer till halloweenpyssel är halloweenpumporna. Här kommer sex stycken halloweenpumpor från arkivet. Buu…!

Massa tips på halloweenpumpor

En pumpa måste ju inte vara läskig. Den här har fått sig en sprayad spets. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Den här pumpan har blivit attackerad av fladdermöss. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Att karva pumpor är ett kladdigt pyssel och kanske inte gillas av alla. Att rita på pumpan ger minst lika bra effekt. Passa då på att skriva på pumpan för ett roligt, välkomnande budskap till alla små spöken som väser “bus eller godis??!”. Klicka HÄR för att komma till inlägget

 

Vacker pumpa som inte är så där läskig och barnslig kan man göra genom att karva i skalet utan att gå rätt igenom. Blir jättevacker ljuslykta. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Det är pumpatider, helt klart, men det finns ju fler pumpor än de stora oreanga. Alla varianter av dekorationspumpor är väldigt vackra att dekorera hemmet med. För att få till något lite extra kan de få sprayas med valfri färg. Här med kopparfärg. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Hoppas detta kan inspirera. Håller på som bäst att klura på hur årets pumpa ska bli.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.