Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 november, 2015

Min adventsljusstake 2105 – svart, blått, grönt & aprikos

Och där var årets adventsljusstake klar och på plats. Jag gillade verkligen varianten jag gjorde förra året men jag gillar förändring så jag ville jag göra något nytt. Och samtidigt så har jag en annan färgskala i huvudet. Mer svart, mer dramatik och lite mindre mässing.

Valde grå/blå stearinljus för att matcha den lite mörkare färgskalan jag är ute efter. Blåsvarta krukor i metall blir spännande till hyacinterna.

Tog fram adventsljusstaken som jag köpte för några år sedan. Det jag gillar så mycket med den är glaslådan under ljusen som kan fyllas med vad som helst. Tidigare haft nötter, julgranskulor och vitmossa. Nu blev det nya favoriten kuddmossa och en liten svart bil med vit gran.

Jag går loss och gör ännu en glaskupa med ljusslinga. Blir verkligen så himla fint och stämningsfullt. Koppartrådens varma färg gör det hela ännu finare.

Och apropå varmare färger; för att mjuka upp det, göra det varmare, så valde jag aprikosfärgad amaryllis. Mycket nöjd med kompositionen och längtar efter att få tända första ljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.