Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 januari, 2016

6 st hushållspappershållare som är både bra och snygga

När det kommer till snygg design kombinerat med användarvänlighet kan det ibland bli svårt. Jag letade länge och väl efter den perfekta hushållspappershållaren. Nästan tröstlöst. Jag ville ha en hushållspappershållare som var så snygg att den kunde få stå mitt på bordet vid middag utan att skämmas för sig men samtidigt vara så bra att den skulle vara enkel att använda vid första bästa mjölkglaskantring.

Valet föll på HAYs hushållspappershållare i gråmålat trä. Mycket finurlig lösning med den vridbara toppen som stoppar rullen från att smita. Men nu behöver jag en till, en ny, då denna enda vandrar från kök, spis, diskbänk, köksbord och matsal. Bättre att ha en i köket och en på matbordet (för jag är tydligen lite lat…) Ni vet, mormorsservetter, vikta hushållspapperbitar, är ju bra alla dagar i veckan.

När jag nu är på jakt tänkte jag att det kanske var fler än jag som var på jakt – här kommer min lista på topp 6 hushållspappershållare.

1) Lagerhaus. Grön marmor med smal, hög båge i mässing. 2) Ferm Living. Vit marmor med sexkantig mässingspinne. 3) Rosendahl. Målat trä. Snöre och metallkula som håller inne hushållspappret oavsett mängd papper. 4) HAY. Målat trä med vridbar topp som håller rullen på plats. 5) By Wirth Betsat trä. Läderrem som håller rullen på plats. 6) Eva Solo. Högblankt, rostfritt stål med läderrem

Hoppas detta kan vara i hjälp på jakten på den perfekt hushållspappershållaren.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.