Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 januari, 2016

Mina egna 6 favoritpyssel till Alla Hjärtans Dag

En liten men naggande god högtidsdag ligger i närtid; om två veckor är det Alla Hjärtans Dag, söndagen den 14/2. Fira eller inte fira? Det är frågan. Hur du nu än vill göra så är kan det vara ett tillfälle att pyssla lite hjärtliga gåvor och pynt, baka något sött och hjärtligt. Jag listar här mina käraste favoriter med pyssel till alla hjärtans dag från arkivet. Puss på er!

Vik en girlang av papper

pyssel_alla_hjärtans_dag

Denna girland av vikta pappershjärtan är nog i alla fall topp fem av mina egna favoritpyssel – alla kategorier. Kan så klart fungera 365 dagar om året men kanske allra bäst till alla hjärtans dag. Klicka HÄR så länkas du till inlägget med steg-för-steg beskrivning.

Enkelt dukningstips till Alla Hjärtans Dag

En väldigt enkel detalj till alla hjärtans dag-dukningen. Klicka HÄR för komma till inlägget. Kräver inte mycket material eller tid men ger ju helt klart en extra touch till middagen.

Mördegskakor med sylt i hjärtan

alla_hjärtans_dag

Baka något sött till ditt hjärta? Enklaste syltkakan kan bli väldigt kärleksfull. Klicka HÄR för att komma till receptet. Att baka mördegskakor är bland det enklaste baken. Allt handlar om hur man piffar till den goda mördegen.

Ladda ner ett kort med flertalet hälsningar

alla_hjärtans_dag

Har du mycket att säga till ditt hjärta? HÄR kan du ladda ner ett multi-informativt kort. Det är ett kort som du ger och mottagaren får dra i det och då få flertalet olika hälsningar.

Våfflor med hjärtformade jordgubbar och rosa grädde

alla_hjärtans_dag

En extra fin och hjärtlig frukost eller något sött till kaffet på alla hjärtans dag? Klicka då HÄR för tips. Våfflor är den perfekta godsaken till Alla Hjärtans Dag. Ett litet våffelhjärta och efterrätten är klar.

Enkelt pyssel för Alla Hjärtans Dag som snabbt blir till fin dekoration

alla_hjärtans_dag

Kanske det enklaste pysslet är denna girland av papper. Det går snabbt att få till flera meter av denna hjärtliga girland. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

 

Hoppas några av dessa pyssel kan inspirera till en pysslig alla hjärtans dag.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.