Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 februari, 2017

Fredagsbukett med tulpaner & havstulpaner

Fredag! Kan säga att jag längtat efter denna fredag då det varit en rätt mäktig vecka. Att börja med årets roligaste fest på en måndag gör hela veckan dagvill. Massa saker och intryck har svischat förbi och en massa saker jag inte hunnit med som då stressat upp. Tar ett djupt andetag samtidigt som jag skriver detta ska ni veta.

Har inte ännu haft tiden att sortera upp bilder, inspiration och ögonblick som fastnat i min kamera. Lovar återkomma med det.

Tills dess tar jag en liten konstpaus med vackra tulpaner här hemma. Ja, det är faktiskt tulpaner köpta förra fredag men är nu som vackrast så det blir en #förrafredagsbuketten för er som känner till #fredagsbuketten på Instagram.

Solen jobbar allt vad den kan idag och det är precis det jag behöver. Energi! Solen gör sig extra bra genom de rosa tulpanbladen.

Jag är ingen stor fan av rosa men så här i “jag vill ha vår NU”-tider dras jag alltid till den milda och spirande färgen.

Vad har jag som matchar denna rosa färg? Mina havstulpaner!

Hur galet bra blev inte det då??? Tulpan X 2!

Ljust rosa och mörkblått är alltid en bra kombination. Och den där väggen väntar så den knakar efter tavlor. Lämnat in, tror det var 9 st, tavlor till ramverkstaden så nu ska det äntligen (efter 4 år!!) bli lite vackert på väggarna också. Ja ja, skynda långsamt heter det ju. Fast i detta fall måste jag försvar mig med att det tog faktiskt så lån tid för oss att verkligen känna in vår matsal. Väggfärgen tål inte vilka tavlor som helst. Kommer bli amazing!

Så, det var en liten start på fredagsdagen det. Nu blir det jobb både roliga och de där tråkiga som tydligen måste ingå i företagande. Suck, när jag ska jag få kläm på det där…? Men senare har jag möte med bästa Maria och det blir alltid bra.

Ha en fin fredag så här långt!

 

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.