Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 maj, 2017

Tankar & planer för sovrumsinredning

Inlägg i samarbete med Chilli

Blev så otroligt glad när jag fick frågan om ett samarbete med Chilli och deras sängar och sovrumssortiment då jag just hade börjat fundera på att färdigställa vårt sovrum. Kanske var det universum som vill att jag nu äntligen ska få bättre sömn efter de tuffa bebisåren?

Efter vår renovering av sovrummet för ett år sedan så har det inte blivit så mycket förändring. Så klart har det i mitt huvud både blivit helt klart och gjorts om ett par gånger men till handling har jag inte kommit så långt.

Kanske bra ändå. Tankarna har fått gro och landa både en och två gånger så nu vet jag.

Panelväggen är på plats och jag blir lycklig varje gång jag ser den.

Något som dock inte gör mig överlycklig är sänggalven. Eller ja… den får mig inte att känna något alls. Den liksom bara är där.

För ett tag sedan kom jag in i ett mood där jag ville ha mer färg, mer dynamik. Kanske en färg-dramatik? Där mörkt brunt möter mörkt blått.

Med sortimentet från Chili har jag satt ihop ett härligt moodboard. Ett moodboard för att få sovrummet att hängihop och bli till en enhet.

Till den varma träväggen tänker jag svala blå och svarta toner. Bäddset som kan bytas efter säsong och humör. Ljust och somrigt eller mer ombonat i denimblått. Då förvaring alltid är en issue så tar jag med det i tankarna. Gillar den stoppade bänken som också är en låda med lock. Funktionellt så det förslår – det gillar funkisfantasten 😉 Samt lådan på hjul som kan innehålla allt från strumpor, krukväxter till lego.
Kroklist och klädhängare för smidig klädhängning.
Speglar kan jag aldrig få nog av. Runda speglar är helt rätt i funkishem då många funkishus just har runda fönster på dörrar och trapphus.

Säng, Bänk med förvaringÖverkastBäddset Winston  Bäddset CarliaKroklistKlädhängareRund spegel , Matta LjusslingaKudde fiskbenTrälåda på hjul

Kommer bli blåa, sköna drömmar i vårt funkissovrum nu.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.