Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 juni, 2017

Pressfrukost med Rusta & massa nyheter

I onsdags var det pressdag med många visningar och event. Dagen började med en vacker och inspirerande frukost ihop med RustaPom & Flora.

Det var väldigt kul att få ta del av Rustas story och tankar om framtiden. Känns som om Rusta tagit ett rejält skutt i både satsning och sortiment.

Känslan runt detta bord tex. Inte känns det som en dukning från ett företag som själva identifierar sig som lågprisföretag och en follower. Fin styling av EKPR.

Fint med egengjorda servetter och den råa kanten. Och det är något visst med bordplacering ändå.

Satt bredvid Kristina Englesson, Rustas affärsområdeschef inom inredning, och Andrea Brodin som var moderatorns för morgonen. Många spännande samtal och ämnen hann vi med.

Trodde först att detta var ett skakat ägg som sedan kokats men det var ett kokt ägg som jag gissar doppats i gurkmeja. Så läckert. Måste testas.

Sortimentet till hösten känns lyxig. Så härlig den här runda sammetskudden. Och det som ligger på soffan är ett fusk-koskinn med guld. Hur coolt?!? Eller ko-olt kanske, ha ha ha!

Apropå fusk: något Rusta kommer satsa på är “naturtrogna växter”. Så bra för alla oss som saknar de där gröna fingrarna.

Visning också av en ny badrumsserie. Mycket fräscht. Och i just badrum utan fönster är ju naturtrogna växter väldigt bra.

Det som blev min favorit var sittdynorna av fårskinn. Speciellt den långhåriga.

Så himla snyggt att blanda också.

Sedan var det ut i regnet och vidare på lunchmöte på annan PR-byrå för ett helt galet roligt uppdrag. Lite av en dröm som går i uppfyllelse vilket jag alldeles snart kommer berätta mer om.

Tack Rusta, EkPR och Pom & Flora för en fin start på en intensiv dag.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.