Följ mig:
Grekland

Hemma från båtluffen i Grekland med 1789 bilder & minnen i bagaget

27 juli, 2017

Hej igen alla härliga! En fantastisk båtluff i Grekland och min bloggsemester är nu över. Tillbaka med så mycket energi att jag bubblar och fylld med  massa inspiration att starta bloggen igen efter en väldigt vilsam, nedkopplad och analog semester.

Jag har nu försökt formulera mig tusen och en gång här men hittar inte de rätta orden. De räcker inte till när jag ska försöka beskriva hur härlig vår båtluff blev.

Jag låter bilderna här få berätta och visa. Ska sammanställa mer ingående inlägg med info från resan, varje ö, boende, mat, färjor mm. Har så galet mycket i huvudet och undrar lite lätt om jag drabbats av någon ”grekiska sjukan”?

Det jag dock vill få med redan nu: Om du vill göra en resa med barn där de får lära sig massor, få stora upplevelser, bada fantastiska bad och äta gott är nog en båtluff i Grekland den perfekta resan.

32 gillar detta

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Ylva Arvidsson 28 juli, 2017 at 21:49

  Vilka vackra bilder från Grekland som både lyfter fram miljön och livsglädje!

  Ni verkar ha haft en väldigt fin och upplevelserik semester. Härligt!

 • Svara Villa Grön 30 juli, 2017 at 08:07

  Åhh vad härligt! Det där är en dröm jag har att få ta med barnen på båtluff, det får bli om några år, när minstingen är lite större och man slipper konka på vagn. Är väldigt nyfiken på vilka öar ni åkte till..?:)

 • Svara Malin D 31 juli, 2017 at 20:04

  Ser så härligt ut. Ser framemot att få läsa mer om båtluffen. Men var har du hittat handdukarna? De ser verkligen fina ut.

 • Svara Malin 7 september, 2017 at 22:00

  Hej,
  Ser fantastiskt ut. Sitter här och drömmer mig bort till Grekland nästa sommar. Vill gärna ha tips om fina öar och smarta rutter.
  Kram Malin

  • Svara Helena Lyth 7 september, 2017 at 22:06

   Hej, visst börjar man drömma redan nu – samma här.
   Jag ska sätta samman min resa och hoppas det kan inspirera någon. Hoppas återkomma med inlägg om detta snart.

   KRAM!

  Lämna en kommentar

  Close