Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 juli, 2017

Handväska med handledsrem. Min nya väskkärlek & kanske din?

Innehållet innehåller adlinks.

Jag har alltid varit en väskperson. Har inte så mycket smycken, inte ens hål i öronen, men väskor är min grej. En enkel outfit kan bli superglammig med rätt väska.

På en rätt öde strand i Grekland ber en italiensk mamma sin dotter hämta något (mamman ligger helt stilla och ytterst snyggt på sitt badlakan). Dottern kommer med en blå/vit-randig lädernecessär med handledsrem. Det är ingen necessär utan en enkel väska med dragkedja. Det är handledsremmen som tydligt visar att det inte är en strandnecessär. Jag blir helt ha-galen.

Jag hade fått upp ögonen för mindre handväskor med handledsrem. Och när väl ögonen hade öppnats så såg jag dem överallt. Har de synts i Sverige och jag blundat eller är det ett väskmode i södra Europa som är på väg?

På varje ö under vår resa sökte jag min väska men hade inget lycka. Det blev på flygplatsen jag fick napp hittade jag min väska – till 50% dessutom!!!

En blå/grå väska från Michael Kors. Älskar den. Och att ha väskan i handen och med rem runt handleden visade sig fungera hur bra som helst. Även för en småbarnsmamma som jag. Kanske just därför – att väskan kan dingla lite medan man torkar bort glass i hela ansiktet på den lille…

Mitt semesterkontor just nu. I handen.

Gjorde lite sökningar på väskor med handledsrem hos onlineshopparna. Hittade massa godbitar. Jag suktar lite efter pastelligt rosa och beige.

1 Warehouse 109 kr, 2 & Other Stories 459 kr, 3 Valentino 6430 kr, 4 DAY 179 kr, 5 Yoki  231 kr, 6 Whyred 1599 kr, 7 Carvela 744 kr, 8 Juicy Couture 1282 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.