Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 oktober, 2017

Inspiration jag sparat på Instagram & följtips

När jag sitter med instagram svischar det förbi vackra bilder i ett rasande tempo. Sedan en tid inser jag att jag på inga sätt kan minnas alla de härligheter jag sett å tänkt att “det där ska jag laga/skapa/inreda med/inspireras av/visa maken, mm…”. Jag har börjat spara bilder i olika mappar på Instagram och det gör ju helt plötsligt instagram mycket mer användarvänligt tycker jag. Jag är en sådan som själv inte går in på hashtaggar när jag söker inspo. Men mina mappar blir liksom best of.

Delar med mig lite av det som av olika anledningar landat i mina spara-mappar.

Jasmina Bylund visade en så fin köksbild och jag drömde mig bort. Ett kök att få vakna till i, ett kök att få ha mingelfest i.

Layered tipsade på sitt instakonto om ett hotell i Nantucket, Greydon House. Tror inte jag kommer komma till varken hotellet eller Nantucket men en hörnsoffa vill jag nångång ha!

Helt uppåt väggarna hos Svenskt tenn. Jättelånga stora gardiner och så tavlor som hänger ända ner på golvlisten nästan. Kanske ska våga lite mer på väggen?

Superinspirerande Woodlocker gör de mest fantastiska blommor av papper. Hur är det möjligt att göra så här vackra blommor???

Som alltid visar Daniella Witte vackra bilder och denna fick mig så in i höstmyset med svamp. Just nu frossar jag i svamp i de flesta måltider känns det som. Kanske inte frukost då…

Via Sweet Paul hittade jag de sötast höstkakorna hos By me eni

Om det är något jag önskar jag hade tid till är det att brodera. Tror jag skulle klara tekniken bra men att verkligen sätta mig ner och ge det tiden, det tror jag jag är för rastlös för just nu. Men drömmen finns och så länge inspireras jag av Catch the inspiration.

Intressant att se vad det är jag sparar ändå. Inte mycket jul, inte en enda fladdermus eller pumpa. Kanske hoppat över hela rubbet och är redan på andra sidan nyåret?

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.