Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 november, 2017

Kom med in & titta hur vi har det på Snickeriet

Inlägget presenteras tillsammans med våra samarbetspartners

Hur går det med er nya lokal då? är en fråga som jag fått många gånger senaste tiden både av vänner och er läsare. Så kul att äntligen kunna få visa upp vår fina arbetsplats och lokal som jag, Maria och Monica köpte i somras med buller och bång!

Jag kan absolut vara spontan och falla för saker snabbt men detta tar nog priset. Vi tre hade pratat om att vi gärna skulle sitta mer tillsammans. Vi arbetar var för sig men att sitta tillsammans som kollegor och ha nära kontakt för vårt nätverk fanns det behov utav.

Sen dök då en lokal upp och det fanns inget att säga mer än att nu kör vi. Att det var precis när vi alla skulle gå på sommarsemester och försvinna bort från stad och land hindrade inte oss. Läs inlägget HÄR om när vi först tog oss an denna ljuvliga lilla pärla mitt på Söder.

Efter en väldigt intensiv renovering och bygge kan vi säga att vi är klara. Vi har suttit och jobbat här i några veckor men utan taklampa, dörr som inte stängts ordentligt, avlopp som doftat allt annat än gott och så lite mer. Nu kan vi jobba här utan att samtidigt hålla på med sladdar, eldragningar och möbelfix.

Lokalen är på 72 kvm med två stora rum och ett litet fönsterlöst arbetsrum. Här är det ena rummet – arbetsrummet. Det finns utrymme för 6 st arbetsplatser så vi har lyckan att ha 3 st härliga kontorskompisar Anna María, Anna och Malin.

För att få en lugn arbetsmiljö valde vi ljusa väggar här medan…

… det första rummet är väldigt färgstarkt.

Detta är vår lounge och plats för samtal.

Detta var en snabb titt och jag kommer återkomma med mer info och bilder om hur vi renoverat.

Med på denna renovering och byggresa har vi haft fantastiska samarbetspartners. Tusen tack ByggfabrikenClassic Collection, IkeaMoelvenNorrgavel, Northern Lighting, SmegTaskrunner och Urban Ears, och förlagt fint jobb och goda samarbete. Vi är så glada för att ni ville vara med och skapa Snickeriet med oss!

Alla foton: Joakim Johansson

Comments (2)

  • Hej Helena och tack för en fin blogg! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om julpyssel som man kan göra tillsammans i en familj med barn som snarare är unga vuxna än just barn? Något som är kul att göra tillsammans, kanske något som innehåller något litet tävlingsmoment eller bara är kreativt, hoppas du förstår.

    Ha ett fint veckoslut
    Emilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.