Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 februari, 2018

Frukost för 1 i mitt kök

Japp, då var OS i gång och jag älskar verkligen de där stunderna man sitter framför tv.n och biter på naglarna och hjärtat rusar. När tävlingar är spännande och de tävlande kämpar till sista droppen – det är magiskt.

Men! Då OS utspelar sig i en helt annan tidszon blir ju TV.dygnet lite omvänt. Jag är ju en frukostmänniska och vill så gärna ha min frukoststund. Det är liksom veckans terapi och avkoppling för mig. De långa helgfrukostarna med så få måsten som möjligt.

Nu i när OS pågår som bäst i källaren blir det ju fritt fram i köket. Helt ensam har jag köket och köksbordet för mig själv! Och OS lyssnar jag då på i radion. HA!

Övriga familjemedlemmar försvinner bort med frukostbrickor.

En bra start på dagen alltså.

I fredags var jag på en pressträff inne i stan och behövde rusa hem efter för jobbet kallade. Vi t-banespärrarna var det tok-rea på tulpaner som då enligt dem inte var tillräckligt attraktiva. Jag tycker ju tvärt om; när de är så här maffiga är de ju som bäst. Visst, de har en kortare livslängd men nu kan jag njuta dem på stubben.

Och nu får ni hjälpa mig! Vad är det för tulpansort som har vita kanter på sina blad??? Det är ju magiskt vackert!

Sen blir det en härlig söndag hoppas jag. Jag håller på som bäst med att slutföra det roligaste uppdraget jag någonsin fått och det är lämning på det på onsdag så nu är det slutspurt och då får helgerna bli arbetsdagar också. Men skridskor på sjön är absolut bokat och barnens kompisar kommer över så det blir nog en bra söndag.

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.