Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 maj, 2018

En lyxig & sval frukost på Snickeriet med Smeg

En lyxig & sval frukost är ett inlägg i samarbete med Smeg

När vi förra sommaren blev med kontor, jag, Maria och Monica, och skulle renovera den då rätt bedrövliga lokalen hade vi några saker som var viktiga för oss alla tre. Att det skulle vara funktionellt, hemtrevligt och att vi ville ha kvalitet.

När vi kom i kontakt med Smeg och startade ett samarbete blev vi jublande lyckliga. För vi är ju inte bara intresserade av att det ska vara proffsiga saker utan lite nördiga är vi allt så att det ska se bra ut och passa in i vår drömlokal var så klart även en väldigt viktig del. För det finns ju ingen snyggare kyl än denna från Smeg.

Ger en sådan hemtrevlig känsla trots att det är en stor och rätt klumpig maskin. Det är inte många vitvaror som lyckas med det tricket vill jag lova.

I min, nu ska vi se, förr-förr-förra lägenhet fanns det en Smeg-kyl. Och jag överdriver inte nu när jag säger att en av anledningarna att jag föll för det hemmet var det mysiga köket som den kylen var med och bidrog till.

Något som var viktigt för oss var att det, som sagt, skulle vara hemtrevligt på Snickeriet. Vi är alla olika mycket här på Snickeriet men det ska alltid kännas välkomnande och avslappnat. Vi har möten och måltider här i vårt hörn.

Som den frukost-toka jag är älskar jag att duka upp frukostar och just ha frukostmöten. Jag och Anna María klurar på nya avsnitt av Larsson och Lyth till vår Youtube-kanal.

Vi är väldigt glada i vår stora frysdel. Det är toppen att frysa matlådor att ta till när det behövs men inte minst att ha glass tillgängligt de varma dagarna som snart kommer. Snart!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.