Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 juni, 2018

Vårt val av matta till Snickeriet

Vårt val av matta till Snickeriet i samarbete med Classic Collection 

Igår kväll hade vi en lite smyginvigning av Snickeriet, frilanskontor som jag har ihop med mina Nordinarykollegor Monica/Hemmafixbloggen och Maria/Husligheter. (Se mer från kontoret HÄR) Ja alltså, vi har suttit i lokalen sedan oktober men allt har rullat på i sådan galen takt att vi inte hunnit fira lokalen och ha någon rejäl öppningsbaluns. Det kommer men innan det var vi tvungna att ha en liten visning för några nära och kära.

Något som vi ofta får frågor om är den fina mattan vi har i vår vardagsrumsdel. Förstår det för den är så härlig. Mattan kommer från Classic Collection.

Foto: Joakim Johansson

Vi är så glada för att Classic Collection vill vara med och skapa vårt kontor. En matta är ju det som verkligen sätter stämningen och med denna matta får vi verkligen till den där välkomnande känslan vi var ute efter.

 

Då vi både upplevt kall rekordlång vinter och rekordvarm försommar så kan vi ju verkligen känna hur vårt kontor klarar båda världar.

Och att denna matta både värmt kalla dagar och varit gosigt att ha bara fötter på med en läskande isglass i handen. Kan man kalla det inredningssäker, att något passar jämnt, så att säga?

Med denna mjuka matta och med dessa makalösa pioner säger jag trevlig helg. Och vi hörs imorgon igen 🙂

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.