Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 juni, 2013

Här ska utredas!

Jajamensan! Finns inte energin och färdiga planer för rummen inne i huset då får man väl bita tag i “ballen” (stockholmsslang för balkong, bara så ni inte sätter i halsen) istället. Vi har en superhärlig balkong med fin kvällssol och solnedgång. Utsikt över grannar och granar. Ser framför mig hur jag å maken sitter där då lugnet lagt sig i huset, något svalt i glasen och lyssnar på repriserna på Sommar under vår semester, som blir hemester.

Fram tills idag var balkongen kal så när på en vattenkanna och tre döda blomlådor. Nu står där två sköna rottingfotöljer hemplockade från Blocket. De är perfekta!! Skulle åstad å plåta vårt nya tillhåll men det såg ju förjäklit ut rent ut sagt. Här måste pimpas lite till innan balkongen fås visas upp för världen. Lördag är det dags för lite blomsterinköp osv. Då återkommer jag med fin fina bilder, lovar!

Follow on Bloglovin

Comments (2)

 • Camilla/Stilitiden.se

  Först grattis!! Vad roligt!

  Ser fram mot dina balkongdrömmar i förverkligande. Vi har ju också ett äldre hus, från 50-talet. Med två balkonger, varav den ena mot raden av 50-talsradhus mitt emot, inte riktigt där jag sitter mest. Men den andra vid vårt sovrum har jag också haft den där bilden du har, med mannen och ett glas vin en ljummen sommarkväll, helt allena…Men efter tre år i huset står balkongen där alldeles tom på inredning och “utredning”, och oss…så kanske lite mys skulle hjälpa. Och lite väder på det då, vi håller tummarna för tropiskt ljumma sommarkvällar för Sverige i sommar!

  Ha en skön dag!
  Camilla/Stilitiden

  • Helena - amelia.se

   Åh Camilla! Tack, vad snällt!
   Visst är det så, det måste göras på en gång annars blir det inte av. Tror att vi kommer få ordning på vår balkong då vi kommer spendera mycket av vår semester hemma. Då vill jag ha det lite mysigt och med mycket sommarkänsla. Hoppas nu bara att det blir som jag säger… På lördag SKA det fixas 🙂

   Men tre år, det är inte sååå farligt. Se till att det inte blir fyra… 😉

   Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.