Följ mig:
Min dag

I dag fyller dottern 3!

3 november, 2013

Tror knappt att det finns något barn som längtat till sitt födelsedag som vår lilla dotter. Frågan “när är det mitt kalas?” har ställts sedan juli. Märker att det inte är födelsedagen utan kalaset som är det viktiga. Hon är sin mors dotter, det hör jag.

Då det varit lite si och så med bebisen som ska komma har vi inte vågat dra på så mycket med kalaset. Vet ju inte om vi, föräldrarna, kommer vara närvarande eller inte. Tursamt nog så har vi underbara mor- och farföräldrar som ställer upp i fall det blir akutfart till sjukhuset. Lite kymigt känns det att inte göra hela paketet för henne men vi ska kompensera med ett stort kompiskalas sen, då det idag “bara” blir storfamiljen.

Grattis lilla söt! Du är världens bästa! Bild från i somras och det mycket uppskattade Lisebergsbesöket.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close