Följ mig:
Min dag

Bloggforum 2014 – världens bloggboost

20 maj, 2014

Vilken härlig resa! Både bokstavligen och bildligt för en energiresa blev det verkligen, min lilla tripp ner till Götet och Bloggforum 2014. Eventet anordnades av bloggen Trendenser med Frida Ramsedt  i spetsen och hade  som syfte att sammanföra 60 lifestyle- och inredningsbloggare och via samtal, diskussioner och workshops få oss att utvecklas. Mycket har blivit sagts och mycket har vi funderat över. Ska nog låta allt sjunka in lite, huvudet håller på å bubblar över av intryck och tankar.

Men det bästa med hela faderullan var nog alla de möten som jag fick. Vilka fantastiska tjejer  (och tre killar av 60 (!)) som jag träffat nu i verkliga livet. Har ju läst deras bloggar men det är ju så mycket roligare att träffas och samtala irl. Klicka på länken så kommer du till listan av deltagare

Söndagen började med en Boo(s)tcamp av Frida. Så glad att fått vara en del av detta och träffa så många duktiga. Och att få boosta sig är behövligt när mycket av bloggandet sker i ensamhet, hemmavid och när kommentarsfälten är tomma. Stort, enormt stort tack till Frida och Helén på Trendenser för detta fina event.

Härlig lunch och sedan mer jobb. Sen avslutades söndagen med middag med höga samtal, många spännande diskussioner och härliga skratt. Jag hade med mig lillkillen till Göteborg och under dagen fick han vara med farmor medans jag skulle utvecklas. Fast på kvällen ficka han vara med. Det gjorde han med den äran för han lyckades flirta och charma allt och alla som kom i hans väg.

Måndagen fortsatte i samma härliga och utvecklande anda och sen var det en lång tågresa hem för lillkillen å mig. Nu är jag så trött så jag nästan skriver i sömnen. Godnatt, imorgon blir det mer bilder.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close