Följ mig:
Min dag

Bröllopshelg & toastmadame

8 september, 2014

Oj, det blev en liten bloggpaus. Men det fanns ingen tid eller kraft att öppna datorn. Har haft en sagohelg med fantastiskt bröllop där en av mina allra bästa killkompisar gifte sig. Och nu var jag inte bara gäst utan jag var även toastmaster eller toastmadame som vi kallade det. Ett ärorikt uppdrag men kräver sina duktiga timmar av förberedelse så kvällarna de senaste veckorna har varit fyllda med hårt arbete och prestationsångest.

Bröllopet var en succé och om jag får tro alla skratt och applåder jag fick och kommentarer av de som kom fram efteråt så gjorde jag ett bra jobb. PHU! Igår gjorde jag inte många knop men idag är jag på banan igen.

Då jag var helt upptagen av toastande blev det inte många bilder…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Tina Sundling 9 september, 2014 at 13:59

    Kan lätt tänka mig att det blev succé när du var i farten:) kul!

    Kram

  • Lämna en kommentar

    Close