Följ mig:
Jul Julbak & Julgodis

Jultips | Förvara knäcken smart och snyggt

20 december, 2015

Under julfirandet ska det finnas ett gottabord, inte mer än en armslängd bort, ständigt påfyllt. Men vissa saker kanske ska plockas undan nattetid och det kan bli ett himlans fram-och-tillbaka-plockande. Och sen har ju knäcken en stökig förmåga att klibba ihop sig (om man nu inte gör knäckstrutar). Detta rådde jag bot på för några jular sedan med en fin serveringsburk för knäcken som även då fick fungera som förvaring.

Gör så här: Klipp till smörgåspapper i den form som din burk eller ask har och lägg knäcken i våningar med pappret som avskiljare. Som en pralinask där man vill ner till undre lagret, liksom. Knäcken klibbar inte ihop och hanteringen blir smidig. Och snygg!

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close