Följ mig:
Jul Kalas & Dukning Portfolio

Julbord av choklad! Ett stylistjobb av mig

22 december, 2015

För några veckor sedan hade jag den enormt roliga uppgiften att utöver mitt vanliga jobb som AD också få agera stylist på en fotografering. Och inte nog med det; det var ett drömuppdrag då det handlade om jul och choklad!!! Nyp mig i armen vad kul det var.

Det vi skulle åstadkomma var ett julbord med bara choklad och hela bilden skulle andas jul. Tycker nog att jag lyckades, eller vad tycker du?

Det jag kan avslöja är att ungefär 85% av rekvisitan är mina egna privata prylar. Japp, tom bordet, juteväven och lådorna. Granriset är från trädgården. Det är till att ha ett välsorterat hem när det kommer jul, så att säga. Tänk om jag kunde få bara jobba med julplåtningar… Snacka om att nischa sig 😉

Jag arbetade två år som fotoassistent direkt efter gymnasiet och i mitt jobb som AD så är det mycket plåtningar och under dessa, när man plåtar mat av något slag, slutar man suktas. Det blir liksom för mycket, för när jag nu tittar på bilden förstår jag inte hur jag inte åt en enda bit choklad under den dagen.

Nu, när det bara är timmar kvar till jul, så håller jag på som bäst att göra detta bord hemmavid. Inte lika stort och inte bara med choklad. Lite knäck, kolor och skumtomtar ska ju också få plats. Och clementiner!

Och fotograf för dagen var den eminenta Petter Karlberg! Kan du gissa kunden…?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close