Följ mig:
Hemma hos mig

Jobbar hemma i badande sol, ser hemmet i nytt ljus

16 februari, 2016

En effekt av att jobba hemifrån är att jag ser hemmet i ett helt nytt ljus. Så klart har jag varit hemma när ljuset fullkomligt strömmat in genom våra stora funkisfönster men då kanske inte i samma lugn som nu. Tre små, yviga barn har tagit lite av uppmärksamheten om man säger så.

Efter en kall och grå måndag känns tisdagen lite mer lockande med sin sol. Vet inte om det var den den intensiva söndagen med TV-sändningen men igår gjorde jag inte många knop. Tröttheten och det grå utanför fönstret fick mig aldrig ordentligt igång. Men idag, då jäklarns så sprutar energin igen. Tack solen, tack barnen för att jag fick sova 5 timmar i rad (!) och tack för att jag kan få spela dansmusik hur högt jag vill.

Vackra left overs från Alla Hjärtans Dag, rosa och röda blommor lyser upp även dem.

Mitt nya dagssällskap är lite lugnare än reklamkollegorna.

Som ni ser sitter jag i köket. Himla härligt att ha nära till kaffe, kylskåp, trädgård och ja, hela hemmet. MEN, det är ju galet dåligt för alla papper och hantering. Flyttar runt saker hela tiden och alltid något som tappas bort på vägen, från ena högen till den andra. Håller på som bäst å fixar en arbetshörna i övre hallen. Administrativt arbete och bloggeri ska samsas med skapande och pysslande på samma yta. Pärmar, fakturapapper och penslar och lim i en röra. Lite schizofrent kan tyckas men det är ju så min verklighet är. Kommer hålla er uppdaterade med arbetet av hörnan. Nu letas inspiration.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close