Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 april, 2016

Vem bor här? Jo, jag! Kl 20.00 på SVT

Ojojoj, nu flyger det fjärilar i magen! Kl 20 är det då dags för “Vem Bor Här?” i SVT. Sjukt spännande och läskigt. Finns det något ord för en sådan känslokombo? Schizofren-känslan?

Hur som helst. Klart jag kommer titta. Fast bakom kudden.

Här är bild på mig och Malin Olsson, även kallad Fredagskväll med Malin-Malin här hemma. Lovade barnen att ta en bild på henne och mig. Inte helt avslappnat att ta selfiebild så här nära med sådan galet vacker människa både på insidan och utsidan, en före detta Fröken Sverige, typ 15 år yngre som piffas av medföljande sminkös men så är det. Vad gör man inte för barnen. Och bloggen tydligen…

Bilden togs när hela programmet var färdiginspelat. Klockan var mitt i natten och jag var helt, helt slut. Men så j-kla glad. Hade varit med om något jag önskar alla kunde få testa. Så galet roligt att få några timmar av äventyr, nya människor och massa, massa nya intryck. Fast det är så jag känner nu. Vad som kommer visas och sägas i programmet det vet jag inget om.

UPPDATERING: Vill du se avsnittet? Kolla då HÄR.

Comments (13)

    • Hej Hanna! Visst är det fin. Föll som en fura när jag såg den på & Other Stories i somras. Då den köptes i augusti tror jag tyvärr inte att den finns kvar. Men de har många fina mönster på sina plagg.

      Kram Helena

  • Mia Sahlberg-Olsson

    Ett sånt fint och mysigt hem Du har! Jag gissade helt rätt att det var Ditt (hade rätt på alla andras också) men undrar över var Du köpt Din fina klänning som Du hade på Dig i programmet? Mvh/ Mia Sahlberg-Olsson

    • Kära Britt!!! Tack snälla 🙂 Så kul att få delta och med detta program har jag fått 4 nya vänner. Det är faktiskt den största vinsten.

      🙂 Helena

    • Hej Anna. Tack snälla 🙂 Så nöjd med färgvalet i matdelen. Det är Alcros Skugg-grön om jag inte missminner mig. Ska dubbelkolla.
      Kram Helena

    • Hej Mia! Snyggt jobbat. Lite kluriga de där andra. Man vet liksom inte vilka som är bra skådisar 😉

      Klänningen är från & Other Stories och köptes i augusti. Finns nog tyvärr inte kvar 🙁

      Kram Helena

  • Vilken villa ni bor i, så fint! Har ju dessutom en viss förkärlek till funkisvillor (då vi står i uppstarten av husbygge finns det en del där vi vill ta med oss. Även om vi bygger nytt). Det var roligt att se dig “in action”, bra jobbat 🙂 Ska bli kul att följa er renovering.
    //Carolin

    • Hej Carolin! Härligt med en funkis-syster 🙂 Funkis behöver ju inte vara gammalt utan snarare ett tankesätt. Bor i funkis från 1940 men älskar även 60-tals funkis. Lite coolare och mer glammig. Hoppas det går bra med husbygget. WOW, har bara flyttat in i “gamla” hus, aldrig byggt själv. Måste vara en häftig känsla.
      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.