Följ mig:
Hemma hos mig Portfolio

”Titta in hemma hos pysselproffset Helena”

17 maj, 2016

Hemma hos pysselexperten Helena Lyth samsas olika färger, former och material för att skapa en personlig stil. – Jag låter vårt funkishus få ta plats och visa upp sig. 

Så står det i artikeln hos Leva&Bo om mig och jag blir alldeles röd om kinderna. Att få bli kallad pysselproffs är det ju nyp-mig-i-armen-nivå på.

Ja, och nu vill du väl läsa artikeln och se alla de fina bilder de valt ut: klicka HÄR. Tycker kanske att rubriken lovar mer än vad den levererar. Så mycket husesyn är det inte. Det får jag nog själv står för här, eller vad säger ni?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Frida 17 maj, 2016 at 14:59

    Pyssel proffs helt klart! Hittade din finfina blogg för ett par månader sedan och min pyssel inspiration har ökat. Står nu inför ett nytt då jag ska ha student mottagning i familjens trädgård i juni och vill pyssla lite till dess, såg din fina gerlang under filken här på bloggen, har du fler smarta pyssel tips så välkomnas de av mig!

  • Lämna en kommentar

    Close