Följ mig:
Portfolio

Mera och Skön(are) Hem på Facebook. Ni hänger väl med?

18 maj, 2016

Det är många bloggar, sidor, portaler och gud vet allt man ska ha koll på. Jag som bloggare borde väl själv ha lite koll men det verkar vara för få timmar på dygnet ibland så det är inte alltid jag har tid att hoppa runt från blogg till blogg, sida till sida. Då är ju det smart med olika ställen som man kan hålla sig till där allt samlas. Finns Bloglovin’ och andra RSS-läsare men jag använder mig helst av Facebook faktiskt. De bloggar som lägger upp även där hittar jag ju då till när jag ändå är där, på ”fejjan”.

Sen är jag så glad i min lilla facebookgrupp hos mig – Hemma med Helena. Tycker att mycket av kommentarerna hamnar där istället för här på bloggen. Jag förstår det, där är det enklare och det går snabbare. Det blir också en rolig dialog bland läsarna. I påskas exploderade kommentarsfältet där då det blev en diskussion om ägg eller icke ägg. Älskar sådant, mera kommentarer, mera diskussioner. Det är så vi lär känna varann, ordentligt. (så länge allt sägs med takt och ton så klart)

Så om du inte redan hänger där så är du varmt välkommen in i vår lilla familj.

helena_facebook

Och inte nog med det! Du vet väl att Sköna Hem har en helt sagolik Facebook? Där läggs det upp från tidningen, så klart, men även en massa mer matnyttiga och roliga tips som rör inredning och hem.

Och inte nog med detta!!! Mina fabulösa bloggkollegor har också facebooksidor där de flitigt uppdaterar så det är ju liksom bara att hänga på: HusligheterHemmafix, Add SimplicityMormorsglamour och Drömhus. Vi hoppas att de resterande snart får upp sin också (hint hint Åsa och Jill!)

VÄLKOMNA!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close