Följ mig:
Min dag

En after dagis på beachen

15 juni, 2016

I går var det varmt och jag var helt kokande i huvudet. Massa ärenden och saker som skulle fixas, jobbas, skickas och göras för att sen lägga tuttarna i press hos mammografin så jag behövde lugn.

Alla som hämtar små barn från förskolan vet att lugn är det sista man får så jag bestämde för att kyla av oss alla genom att gå till stranden. Det var ett lyckokast.

Förra året skulle jag aldrig ha valt att gå till stranden själv med tre små barn då jag har sådan respekt för vatten och skulle inte kunna slappna av. Nu är äldste sonen som en fisk i vattnet, dottern fullt medveten om vad man får göra och inte. Lillkillen har utvecklats till en badkruka så honom behöver jag inte bevaka på samma sätt i år. Vill inte ens fylla vattenkannan i vatten. Får jobba upp en vattenkille där alltså.

badflicka

Här ligger han tryggt och stadigt i sanden t.ex.

badrock

Storebror och lillebror i badrockar.

grusväg

Det här kvällsljuset. Kan man få behålla det ända till december???

Och nej, jag badade inte… Jag är väl helt klart släkt med lillkillen.

Hoppas ni också njuter av sommaren om ni har den hos er.

avsändare

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close