Följ mig:
Personligt Portfolio

TACK & tre julblommor

19 december, 2017

TACK! Jag kan inte med ord säga hur mycket jag uppskattar era röster som gjorde att jag är i final om titeln Årets Inrdeningsbloggare i Elle Decoration Swedish Design Award.

Satt vid datorn medan maken höll på att få ordning på tre yrväder som inte visade tecken på syskonkärlek. Lite splittrad öppnade jag mejlet och skrek rakt ut! Det fick stopp på fajten i rummet bredvid kan jag säga, ha ha!

Att blogga och skriva för att kunna inspirera kan ibland vara rätt ensamt. Jag ser ju på statistiken att ni är här och läser men det är inte så ofta vi pratas vid om man så säger. Att då få denna nominering är väl det bästa betyget. TUSEN TACK! För det är ju ni som nominerat, och nu är det ni som också har hela makten att avgöra vem som blir vinnaren.

Gå in på Elle och lägg en röst på din favorit. De andra finalisterna är så galet grymma och så stora men varje röst räknas!

Vill du läsa en liten intervju med mig? HÄR finns den och det är om mina tre favoritplatser i hemmet. Känner ni igen dem?

Och sedan vill jag även säga TACK för ert tålamod. Jag har inte varit världens bästa på att uppdatera nu i december. Det är min högtid på många sätt. Har aldrig känt mig så poppis som nu och fått så många spännande förfrågningar och har väl aldrig jobbat så hårt och mycket. Så otroligt roligt men jag önskar att dygnet kunde ha fler timmar, speciellt nu i december. Att det är julafton om fem dagar är ju helt galet. Har ju inte kokat min berömda julkola än men det finns det tid till. Det heter ju inte uppsittar kväll för intet… Endast tomtemor är vaken, ha ha.

Hemmet fylls med jul, steg för steg. Granen är köpt men den får jag inte pynta för familjen – det måste väntas med till strax innan jul. De gick med på fredag. Bra egentligen då jag har hålla på med julen sedan oktober så vill jag ju inte att den ”riktiga” julen ska gå över för fort.

Julblommor har jag dock lite överallt. Bland det viktigaste pyntet enligt mig. Och doften av hyacint.

Tre julblommor som just nu är favoriterna är mini-amaryllis, anemon och den gröna höns-/gåsfot.

Anemon har jag sedan några år alltid på julbordet. Amaryllis är också en självklar julblomma här men i år är jag extra förtjust i den lilla varianten. Så fin att göra buketter av. Höns- eller gåsfot har jag inte haft hemma tidigare men känt till. De platta gröna grenarna är så häftiga. Jättefina att lägga på bordet bara som de är. Fina även när de torkat. Hade en idé om att göra en krans av dem men, ja suck, tiden har inte varit på min sida. Nästa år…

Men först ska vi njuta av dagarna här innan jul, fira jul och sedan få reda på vem som blir årets inredningsbloggare 😉

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Marie 20 december, 2017 at 06:10

    Jag hittade till din blog av en slump, mycket inspirerande och fina bilder. Ser fram emot mycket läsning 2018.
    God jul/ Marie

  • Lämna en kommentar

    Close