Följ mig:
Blommor & Växter

Blommande blåbärsris & föreläsningsrepetition

26 januari, 2018

Hej fredag! Hoppas er arbetsvecka har varit fin och att fredagen nu flyter fram mot helgen.

Jag kommer inte ha en ledig helg för denna helg är det inredningskurs med Allt i hemmet och jag ska hålla föredrag på söndagen. Kursen heter ”Så blir du inredningsstylist” och det är ju inte jag utan jag ska prata om hur det är att byta karriär, bli något annat än vad du är idag så att säga. Ska gå igenom de utmaningar, steg jag behövde ta för att göra nystart i livet. Ska bli så spännande att föreläsa och så kul att få träffa blivande kollegor i inredningsbranschen. Ses vi där??

Så fram till söndag läser jag nu högt för mig själv, memorerar och övar på att låta så lugn som möjligt. Tur ingen är här just nu och hör mig…

Har ni sett så sött??? Blommande blåbärsris ger ju vårkänslor så det heter duga!

Jag fick en fantastisk bukett av Ek PR efter att jag hoppat in som blixtinkallad vikarie som moderator vid ett event. Aldrig varit moderator tidigare och än mindre behövt intervjua på engelska… Jag har ett uttryck som är: varje dag – gör något som skrämmer dig. Detta var verkligen skrämmande men så lärorikt. Något jag kommer tala om på söndag bland annat.

Den vackra buketten vissnade ner men blåbärsriset började slå ut. Med nya rosor från matbutiken blev det en ny söt bukett. Perfekt för fredagen kan jag tycka.

Men snart ska jag in till stan och ha möten och starta upp fler roliga projekt. Jag är så tacksam över att jag vågade byta karriär, slänga mig ut och testa livet.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close