Följ mig:
Personligt

TACK!

4 februari, 2018

Jag kan nog inte med ord beskriva det fantastiska stöd och den värme jag fått från er angående mitt tidigare inlägg och det som skett. Ett enkelt tack känns lite futtigt men det är faktiskt ett fint ord egentligen. Kan innehålla så mycket och i mitt fall nu så är mitt tack fyllt av alla de fina ord jag fått av er, de historier ni delat med er av och de många hjärtan som fyllt mina kommentarsfält och inboxar. Varje ord har jag sparat i både hjärna och hjärta.

Extra tack till Hanna Wendelbo och Blomsterlandet jag skulle ha träffat i fredags men det gick bara inte. Den vitaminkick ni skickade lyser fortfarande starkt och lär så fortsätta göra.

Helgen har varit fin och lugn. Många kramar och träffar har fyllt hjärtat till bredden. Stärkt av det fantastiska säkerhetsnät, jag inte riktigt visste jag hade, som tagit emot mig.

Nu ska det laddas om för denna vecka som kommer är den mest intensiva på året med möbelmässan eller Stockholm Furniture Fair som den heter på riktigt. Och imorgon ska jag och mitt gips svida om och gå på Elle-galan då jag är i final om titeln Årets Inredningsbloggare. Tänk vad en vecka kan innehålla så skilda saker och känslor! Tänk vad livet kan skifta så mycket. Viktigt att komma ihåg i dalarna, att veta att topparna kommer tillbaka.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Anna Rannebro 4 februari, 2018 at 21:03

    Kram fina❤❤❤
    Ha det nu så fantastiskt kul på ELLE-galan, du och gipset?
    Kram A

  • Lämna en kommentar

    Close