Följ mig:
Pressnyheter

Färgglada färgade glasvaser ger vårkänsla

9 april, 2018

Imorse var jag på frukostmöte hos Gulled som är en agentur för möbelvarumärken bland annat danska Hay och &Tradition. Att se mycket av nyheterna som kommer var som att få en vitamininjektion av färger. Man blir ju inget annat än glad när det är glada färger runt om en, eller hur?! Ni kanske såg hur jag matchade mina byxor med soffan i min Insta Stories?

Det jag verkligen föll för var de härliga vaserna i färgat glas. Ja, till och med i olika färger i samma vas.

Jag som endast har klarglas hemma och haft den nattsvarta vasen Pallo på önskelistan började sukta lite efter mer glas med färg. Och det fina med en vas med färg kan ju vara att buketterna kan få vara lite mer stillsamma tänker jag.

Härligt med färg, sol på himlen och lite uppknäppt jacka. Vi går mot ljusare tider!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close