Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 september, 2022

Första morgonpromenaden en väldigt perfekt septembermorgon

Om du följt mig vet du att jag är en promenerande person. Skulle säga att det sätt jag rör mig som kan kallas träning är powerwalk. Att springa kräver att jag har powerwalkat (är det ett riktigt ord???) några veckor och fått upp konditionen. Då kommer jag till den punkten att jag tycker det går för långsamt att bara gå fort. Då helt plötsligt lyfter jag benet lite till och vips så springer jag, ha ha. Så funkar jag.

Denna höst har varit galet intensiv och rätt stökig. Jag har helt och hållet prioriterat bort mig själv inser jag. Tre barn som nu har aktiviteter 7 dagar i veckan kan jag säga är en tidsslukare jag inte var beredd på. Som igår när middagen serverades vid 4 olika tidpunkter då ingen var hemma samtidigt. Förutom jag… Det enda positiva är att jag hann diska mellan varven. Handdisk. För vi är fortfarande utan diskmaskin…

Äh nu måste jag sluta klaga! Det jag ville visa var den fantastiska powerwalk jag fick ändå. Du vet i det där alldeles perfekta septembervädret.

Ner till Mälaren för att sedan gå längs med vattnet. Min favorittur. Och kärleken till närheten till vatten har jag skrivit om HÄR.

Syns inte så jättebra men dimman svepte lätt över vattnet där solen ännu inte tagit fäste.

Fint sällskap av kvackande kompisar.

Men mest hade jag min sjukt peppiga powerwalklista. Den ska du absolut testa:

Så skönt att gå på grusvägar.

Men här har vi en som inte kör powerwalk utan powerswim. Så coolt.

Hem igen och jag landade på en promenad på 7 734 steg. Bra ändå att få till innan klockan slagit 09.

Hoppas jag nu kan få in denna rutin igen. Och att jag kanske kunde inspirera om nu någon också vill få en skön träningsstart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.