Jag har i hela mitt vuxna liv jobbat med marknadsföring och kommunikation så jag är van vid att vara i fel säsong. Det jag jobbat med ska ju vara klart när det är dags att möta mottagaren, som att jag fått uppdrag att påskpyssla, göra höstfint och recept för julmat. Det ska vara klart för läsaren/tittaren så då behövs det göras innan vilket beroende på medie kan ha olika lång tid för produktion.
Det du läser just nu, bloggen, skriver jag med noll fördröjning så om jag postar ett recept jag gjorde igår så är det då ”rätt” i tiden men för andra produktioner som tidningar så är det halvår innan. Och det är där jag är nu.
Sitter i mitt kök och skriver julreportage till tidning medans dotter med vänner solar i trädgårdens 25°-värme och hoppar i den vattenspridare jag nyss hjälpte dem med. Kontrasterna kunde inte vara större!
Och extra knas när jag ser bilder från samma vinkel från där jag sitter. Köket med sommarblommor idag och med juldagsmiddag och julporslin på skärmen.
Jag är lite splittrad minst sagt. Stora projekt som ligger för hösten samtidigt som jag har uppdrag som är nu, nu, nu. När man jobbar som jag med kommunikation på alla sätt, flera plattformar och medie gäller det att hålla tungan rätt i mun. Nu så har jag liksom både ska på svalkande citronsaft och värmande glögg 😂 Oavsett hoppas jag du hänger med, i alla väder och väderstreck så att säga.