Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 april, 2013

Kalassöndag!

Pust! Nu sitter jag ner. Första gången på hela dagen! Men det har varit en helt fantastisk och intensiv dag. Idag firade vi sonen, som fyller fyra på tisdag, med familjen. Då vi är en sådan stor familj så har vi delat upp det med familj (24 gäster) idag och kompisar på lördag. Om man vill se en nöjd, snart fyraåring så har jag en här hemma.

Efter veckor av strålande sol från klarblå himmel vaknade jag till en snöstorm. Jaha, det blev en sån dag?! Inte för att vi tänkt tvinga ut släkten i trädgården men ändå… Men bättre (eller sämre) aprilväder får man väl leta efter. Sol och vårligt ena sekunden och mulet med snövirvlar den andra.

Några saker stod på sonens önskelistan; rosa tårta, jordgubbar, bullar, spindelmannendräkt och radiostyrd bil. Det vart check på alltihop! Jag och sonen bakade bullar (kanel/kardemumma och smör/nöt) på morgonen och de fick högsta betyg och alla 42 försvann i ett nafs!

Nu har iläggskivan i bordet tagits ur, spräckta ballonger och serpentiner är bortplockade från golvet, tomma fiskdamms påsar är lokaliserade och nu brassar maken en “hänt-i-veckan-pytt-i-panna” i köket. Ska unna mig en slapp afton för nu ska det laddas om för nästa drabbning på lördag. Då gissar jag att bordsskicket och ljudnivån på gästerna kommer vara snäppet värre…

Hoppas ni har haft en härlig helg och nu ser fram emot en bra vecka på alla sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.