Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 juni, 2013

Bonniers bloggträff

Gårdagen avslutades på ett underbart sätt; med en bloggträff för alla bloggare inom Bonnier. Otroligt kul att få träffa många av dem man känner via bloggarna men som jag aldrig träffat i verkliga livet. Vilka enormt duktiga och inspirerande kvinnor (för männen lyser ju med sin frånvaro i bloggvärlden). Även jättekul att träffa alla de duktiga människorna som rattar allt bakom kulisserna på bloggarna. Utan dem – inga bloggar.

Vi blev bjudna på en mexicansk afton och vädergudarna var med oss så det blev en somrig kväll.

Hängde med enormt duktiga och vackra Jannice, som har den grymt härliga bloggen Simplicity på Sköna Hem. Vilka härliga skratt och samtal vi fick! Och nej det är inte bara tacos i min mage…

Och livsglädjen personifierad Leila sprudlade och sken. Underbara kvinna!! Söta sonen Lukas ser lite skraj ut på bilden men jag lovar, han verkade ha toppenkul och bjöd på lika fina leenden som mamma.

Sen vart jag nog lite star strucked så jag fick inga fler bilder. Galet!

Min duktiga webredaktör Josefine och Jeanette som är försäljningschef. Robert är ansvarig utgivare för alla bloggar. Alltid snyggt klädda Martina hamnade mellan Robert och den mexikanska orkestern.

Follow on Bloglovin

Comments (18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.