Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 mars, 2014

Naturligt, nedtonat & neutralt påskpynt

Just nu testar jag mig lite olika påskpynt, påskpyssel och idéer. Bäst att vara ute i god tid. Det märkte jag i hobbyaffärerna sist för jag var inte ensam, många hyllor var redan nästan tomma…

Har ju gjort ett körsbärsris med pasteller men nu suktar jag efter något ännu mer nedtonat och låta de naturliga färgerna få visas i sin skönhet.

Har stora gåsägg, bruna hönsägg, vaktelägg, fjädrar från pärlhöna och fasan och en underbar svanfjäder från stranden i somras. Detta ska jag göra något med. Får se om det blir i ett ris eller som ett stilleben eller något helt annat. Men visst är naturens egen färgskala vacker?

Klicka här för mer påskpyssel från mig. Hoppas du hittar något som kan vara passande och kul!

Comments (1)

  • Hej!
    Otroligt fint påskpyssl med fjädrar du har bloggat om. Det är så härligt att det har kommit så mycket härliga fjädrar i olika färger och former, inte bara de traditionella fjädrarna i skarpa färger. Har du sett de blomformade fjädrarna i de dova jordnära färgerna? Helt underbara och kan mycket väl användas året om i hemmets inredning. Jag brukar fylla ut mina tulpanbuketter med fjädrar, bl.a. pärlhönsfjädrarna som passar så underbart bra till bl.a. röda tulpaner.
    Här kan du se en av mina filmer där dekorerar tulpanbuketter med pärlhönsfjädrar

    http://www.kransmakaren.se/sv/blogg/kransmakarens-blogg.html

    Tack för en jättebra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.