Följ mig:
Personligt Utan kategori

Hej Sköna hem!

19 oktober, 2014

Nä men hejsan! Här är jag, Helena Lyth, en ny bloggare på Sköna hem. Bloggen är däremot inte helt ny och som ett vitt blad, för med mig hit har jag alla gamla inlägg som jag gjort hos amelia.se där jag fram tills idag varit bloggare.

Nu tar jag ett steg in här och hoppas att ni som läst mig sedan tidigare kommer känna igen er och att ni som nu kanske läser mig för första gången kommer trivas. Vad bloggar jag om då, som kan passa här på Sköna hem? Jo, en hel del inredning förkommer ju så klart men det blir även en massa pyssel, diy, mat å bak, familjeliv och hemmafix. Ja, lite allt möjligt av det som sker Hemma Med Helena, liksom.

Vem är jag då? Helena, 180 cm lång, 40 år och bor i en funkisvilla i förorten tillsammans med make, tre yviga barn på 5,5, 4 och snart 1 år och så två hungriga katter. Flyttade till huset i april -13 och är inte på långa vägar färdiga med inredningen. Det är ett pågånde projekt som lär märkas här på bloggen.

Till vardags arbetar jag som Art Director på reklambyrå men just nu är jag dock mammaledig med vår lill-kille som kom i raketfart första november -13.

foto: Charlie Bennet

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jul i Laloland 20 oktober, 2014 at 09:39

  Självklart firar vi jul ”tillsammans i år igen!” Jag finns här i julgömmorna någonstans även om december och en nybliven liten bebbe nog kommer sätta stopp för lite bloggande i år – men vilken julklapp jag får i år, bästa julen evvah!

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 21 oktober, 2014 at 21:12

   Underbara Jessica! Det kommer bli en mycket speciell jul i år. Härligt att få hänga med på din fantastiska resa.

   Stora kramar!!

 • Svara Erica AKA Tomtens Dotter 20 oktober, 2014 at 11:11

  Kul 🙂 då ska jag bara lära mig en ny bloggadress, för självklart hänger jag med!

  Kram

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 21 oktober, 2014 at 21:11

   Kära Erica. Tack, skönt att ha dig med mig. Känns tryggt 🙂

   Stor kram!

 • Svara Åsa 20 oktober, 2014 at 13:05

  Välkommen igen:)
  Kram, Kram

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 21 oktober, 2014 at 21:10

   Tack finaste Åsa! Härligt att vara på plats och nu sätta i gång. grymt laddad och glad.

   KRAM!!

 • Svara Helena Drömhus 20 oktober, 2014 at 15:01

  Välkommen till oss!

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 21 oktober, 2014 at 21:09

   Tack Helena!! Ska bli superkul och jag känner mig taggad.
   BTW; Galet många Helenor på samma ställe 😉

 • Svara Mormorsglamour 20 oktober, 2014 at 15:13

  Så kul! välkommen fina du!
  Kram
  Helena

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 21 oktober, 2014 at 21:09

   Tack Helena! Känner mig varmt välkommen och laddad.

   KRAM!

 • Svara Karin/Pysselbolaget 24 oktober, 2014 at 07:25

  Men så roligt! Stort grattis och massor av lyckönskningar!

 • Lämna en kommentar

  Close