Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 oktober, 2014

Hej Sköna hem!

Nä men hejsan! Här är jag, Helena Lyth, en ny bloggare på Sköna hem. Bloggen är däremot inte helt ny och som ett vitt blad, för med mig hit har jag alla gamla inlägg som jag gjort hos amelia.se där jag fram tills idag varit bloggare.

Nu tar jag ett steg in här och hoppas att ni som läst mig sedan tidigare kommer känna igen er och att ni som nu kanske läser mig för första gången kommer trivas. Vad bloggar jag om då, som kan passa här på Sköna hem? Jo, en hel del inredning förkommer ju så klart men det blir även en massa pyssel, diy, mat å bak, familjeliv och hemmafix. Ja, lite allt möjligt av det som sker Hemma Med Helena, liksom.

Vem är jag då? Helena, 180 cm lång, 40 år och bor i en funkisvilla i förorten tillsammans med make, tre yviga barn på 5,5, 4 och snart 1 år och så två hungriga katter. Flyttade till huset i april -13 och är inte på långa vägar färdiga med inredningen. Det är ett pågånde projekt som lär märkas här på bloggen.

Till vardags arbetar jag som Art Director på reklambyrå men just nu är jag dock mammaledig med vår lill-kille som kom i raketfart första november -13.

foto: Charlie Bennet

Comments (11)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.