Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 februari, 2016

Min dag i kvadrat – min mobila dag alltså

Vissa dagar är lite roligare och idag satsade jag på att maxa när jag skulle ha en heldag i stan. Det gäller att göra härliga val. Och valda delar hamnade i mobilen.

Började med en förmiddag med tråkigt administrativt jobb men valde att sitta på ett roligt ställe. Handlar om att få vågskålarna att väga lika. Pom & Flora på Söder är litet och mysigt. Här duggar mobil- och systemkamerorna tätt då alla vill dokumentera den snygga maten och miljön.

Sen rusade jag för en sen lunchdate med maken min. Bäst att passa på när jag är i stan där han jobbar och dessutom att få en timma att prata utan att bli avbrutna av kidsen. Vi toklyxade med en god och snygg lunch på Smaka. Jag har inte varit där sedan stället hette Restaurangen och det är väl 10 år sen??? Kändes fint att krögaren och ägaren Melker Andersson satt och mös i lokalen.

Vidare till Telia för att en gång för alla styra upp alla digitala trådar. Vad mycket det är att hålla reda på å fixa. Skulle behöva anställa en it-tekniker… Killen som expedierade mig visade sig bo bara nåt kvarter i från mig när han läste min adress. Kanske han får bli min it-support. Stackarn!

Kollade in pysselavdelning på Adlibris Market. För ni vet väl att Adlibris har öppnat en fysisk butik mitt i stan?

Sen hade jag en misslyckad jakt på öronmuffar. Dottern har lyckats med ett uppdrag och hon hade valt sin egna morot; vita öronmuffar. Men som de sa på H&M “Nä, vi har inga kvar för imorgon börjar våren.” Skönt att veta att den efterlängtade årstiden garanterat börjar i morgon…

Vidare för mathandling på Hemköp, Åhléns City via ett doftbesök hos Bunches.

Hittade en för mig ny mjölk och föll för den skira, söta designen.

Tyckte kassen var snygg och sånt kan ju pigga upp.

Slänger mig iväg till hämtning av tre tisdagströtta kids.

Efter en middag med torsk som jag överkokade och ärtor som jag underkokade är de små nu i säng. Jag njuter av fördelen av att vara myndig och göra egna beslut – en liten tallrik lakrits bara för mig!

En kompis sa en gång att jag alltid gjorde så härliga och mysiga saker, var på så spännande ställen. Jag vet inte om jag gör det mer än nån annan egentligen men jag vet att jag unnar mig att gå ett kvarter till för ett mysigare café, går till tebutiken istället för att köpa pås-te på ICA och jag ser detaljer andra missar.

Men imorgon blir det sitta vid skärmen hela dagen med en massa jobb. Roligt jobb men inga distraherande intryck för nu ska det slutföras ett stort projekt. Fokus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.