Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig Trädgård | Uteplats

Äppelträdet är i full blom. Som ett konstverk utanför fönstret

15 maj, 2016

Utanför köksfönstret fullkomligt skriker vårt äppelträd. Det är blommor över hela trädet. Detta blir vår fjärde sommar i huset och jag kan se ett mönster nu när det kommer till äppelträdet. Det är lite vartannat år som det ger blommor. Förra året var det bara några få grenar som gav blommor och frukt. Ska det vara så? Jag är inte helt bevandrad i äppelträd och fruktträd än.

Hur som helst, nu blommar det och jag blir så själa glad. De  rosa små knopparna slår ut till vackra, matiga, vita blommor. Humlesurr och svalor, ja faktiskt de kom i fredags, i luften ihop med dessa vackra blommor ger sådan härlig sommarfeeling!

äppelblommor_äppelträd_humla

äppelblommor_äppelträd

äppelblommor_gren

äppelträd_blommor

gren_äppelblommor

PS. Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Hanna 15 maj, 2016 at 09:10

  Så ljuvligt att ha blommande äppelträd precis utanför fönstret!

 • Svara Inger 15 maj, 2016 at 17:25

  Härlig bild med humlan och äppelblommor.
  Alla blommande fruktträd just nu är bara såå vackert.

 • Svara Ruth | HungryHeart.se 16 maj, 2016 at 11:07

  Åh, vad vackert!! <3 Här hos mig brukar äppelträden också ge mer frukt varannat år. Vet inte riktigt varför det är så.

 • Lämna en kommentar

  Close