Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 juni, 2024

Jag ger dig en sommarkalender – fullproppad med inspiration

Det är sommar, sol och semester. Eller inte riktigt det sistnämnda för mig än i alla fall, men snart.

Om det är något jag både har och vill ge så är det inspiration till dig och på sommaren kan man behöva få en liten dos av det. Du kanske är ledig och dåsig, kommer inte igång och vill få en knuff till att baka, pyssla, laga något gott eller bara allmänt få inspiration. Så jag kommer nu varje dag ge dig inlägg med detta. I det jag vill kalla en sommarkalender.

Jag gjorde i december en mycket uppskattad julkalender där varje dag/lucka var fylld av allt möjligt som kunde få dig i julstämning. Nu är vi så långt det bara går från december och mörker men kan ändå vilja få skön stämning för sommaren ju. Så en kalender med en ny lucka, fast jag kallar det låda bara för att göra skillnad, varje dag med recept på mat, bak och dryck, pyssel och tips för lata dagar och reseberättelser som kan ge sommarstämning.

Och sedan så kommer jag ge mig själv en semester så jag kommer inte vara så fullt närvarande på bloggen med uppdateringar från våra dagar vilket ger att jag förinställer denna sommarkalender. Jag kommer titta in då och då med vanliga blogguppdateringar så klart men det blir när jag får ordentligt med tid. För i år ska jag verkligen ge mig semester. Efter att ha bloggat nästan varje dag i 13 år så kan det vara bra med en liten längre paus samt att jag har ju min 50-årsresa att se fram emot. Där vill jag. vara 100% närvarande med de mina. Men då inte lämna dig trogna fina läsare i sticket utan ändå bjuda på inspiration. Ja lite så tänkte jag.

Kanske du vill läsa varje dag, kanske du tar alla veckans inlägg i ett svep – oavsett hoppas jag du blir inspirerad och kan få sköna somriga dagar fyllda av kreativitet.

Vad tror du? Kommer detta vara något du kan gilla?

Comments (5)

 • Så bjussigt av dig att erbjuda blogginnehåll även i sommar. Men inför kommande ledigheter så är det självklart helt ok att också bara ta semester och lämna oss utan uppdateringar! ❤️

  • Hej Elin och stort tack för dina snälla ord. Blir så glad av ditt peppeande.
   Jag vet att jag borde tänka så men samtidigt vill jag ju ge och framförallt inspirera. Och när bloggens nu stora arkiv har så mycket att ge så blir det kanske återbruk av bästa slag. Och på sommaren när alla har lite mer tid att slow-läsa brukar bloggen vara en skön plats att landa i istället för på snabb-scrollande insta tex.

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.