Hemma från Amsterdam

Den där berömda ketchupeffekten är verklig. Du vet hur det är; det kommer inget, sedan inget och för att avslutas med allt på en och samma gång. Och så är det nog för mig nu. Vad det gäller resande i alla fall.

Och allt detta får jag skylla på min ålder för. Jo för då jag fyllt 50 så gav jag min familj en resa till Grekland i somras, min firma gav mig en workshop i Neapel och min älskade make gav mig en weekend i Amsterdam. Så är det väl när man inte vill ha saker utan är mer intresserad av att samla minnen.

Så dessa dagar har jag och Mannen med stort M haft den underbaraste av underbara helger i Amsterdam vilket är en stad jag aldrig besökt. Så klart kommer jag med reseinlägg men tills dess kommer ett hej från en mycket firad och glad 50,5-åring. Jag sa ju att detta skulle bli mitt ÅR! Varför bara fira en dag liksom… 😂

Amsterdam, en stad som jag inte riktigt hade vetat så mycket som mer än kanaler, vackra hus och sedan rätt så liberal inställning till en hel del… Men jag tror det jag mest tar med mig har varit hur fantastiskt det var att gå runt i en stad som lever. Små unika butiker, promenadstråk, massa härliga fik, mängder av gallerier och bostäder. Så avundsjuk på detta då Stockholm verkar mest stänga alla butiker och bara erbjuda stora kedjor. Ja, jag ska visa mer som sagt.

Fint som snus!

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x