Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 mars, 2013

Jag är packad!

Wow, den här helgen har då inte varit nån vilopaus direkt. Flyttpackning twentyfour-seven som det heter! Nu på söndagskvällen är vi uppe i 130 lådor och jag vet inte hur många sopsäckar (kläder och textilier) som packats. Och då är inte de lådor som är i mina föräldrars källare (rensing för visningen) och de som är på Shurgard (rensning för att få plats) med räknade. Om man säger så här; hoppas vi trivs i huset för jag har inte lust att göra om detta på ett tag! Och sen kan jag bli rädd för den mängd saker vi samlat på oss genom åren. (Barnsaker tar enormt stor plats!) Och sen även konstatera att vi typ aldrig mer behöver köpa nått mer för vi verkar äga det vi behöver, och lite till.

Inte lätt för en snart 4-åring och och 2-åring att tycka livet är strålande när två föräldrar svarar varje invit med: Skulle så gärna vilja rita/leka kurragömma/läsa bok/se på film/spela spel/bygga med lego men mamma och pappa måste packa. Måste faktiskt beundra deras tålamod. Passar på att tacka morfar för en hjälteinsats. Oj vad jag ska kompensera med toklek hela påskhelgen.

I morgon är det våffeldagen! Våffeljärnet ligger i fint förvar i nån låda så vår våffeldag får infinna sig i påsk, troligtvis. Åh, med grädde och hjortronsylt, det är goa grejer det. En bra morot i packningen kände jag nu 🙂

Nu när vi är på sluttampen av packningen börjar jag tackla av, dra ner på tempot. Inge bra, det är nu man ska vara snabb som vinden och sen belöna sig med en påse lakrits och ett avsnitt av Brottet. Oj, programmet börjar om en halvtimma, dax att sätta fart. Eller ta det lugnt och kolla på svt-play?? Nä, nu kör jag!

Tack för denna vecka. Go kväll!

Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.