Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 mars, 2013

Oväntad lyxhelg!

Wow vilken helg det blev. I fredags strax innan det var läge för att stänga för veckan gick det ut ett mejl på kontoret som gjorde att vår helt oplanerade helg förändrades. Det visade sig att en reklamkampanj byrån gjort med hotellövernattning som vinst hade ohämtade vinster kvar. Så då blev det en först-till-kvarn kamp och jag lyckades knipa ett rum. Helt galet, jag som verkligen aldrig, aldrig vinner nått!

Så när våra övernattande gäster från fredagen åkt igår packade vi en väska och for ut till Saltsjökvarn. Tyvärr var ju alla spa-behandlingar bokade då vi var sent ute men vad gjorde det. Det fanns badkar på rummet och det var enormt efterlängtat då vi inte har det hemma. Barnen hade världens bästa upplevelse med en enormt stor och hoppvänlig säng.

Preppade med läsk och chips intog vi den stora sängen och kollade på melodifestivalen. Detta hade jag aldrig vågat drömma om så sent som på fredagseftermiddagen.

I dag var det en strålande men kall dag och då man redan är lite av en turist som hotellgäst passade vi på att vara lite turist i stan och tog färjan från Danviken till Djurgården och Skansen. Känns som helgen blev dubbelt så lång och kinderna blossar nu röda efter den friska dagen ute.

Att turista i sin egen stad är väldigt trevligt. Man sparar på resekostnad och slipper restiden. Det har jag och maken gjort förr men inte då bott på hotell men ätit hotellfrukostar så man kommit ut och igång tidigt i alla fall. Faktiskt nånting jag kan rekommendera.

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.