Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 april, 2013

Det börjar arta sig men är ändå uppåt väggarna

Hurra, idag firar vi tre veckor i vårt nya hus. Mycket har hamnat på plats men det är extreeeeeemt mycket kvar att få upp ur lådor och få i ordning. I söndags var det endast en sak som gällde: böckerna ska upp ur sina lådor. Vi hade haft hyrelådorna på övertid och inte läge om att be om en vecka till. 5 st Billy monterades upp i rask takt och sen slängdes Kafka, Agatha Christie och Henning Mankell upp i rasande tempo.

Det totala kaoset började övergå till ett ordnat kaos. Det kändes inte bättre faktiskt. Det var en skönare känsla när ALLT var kaos för då kunde man inte ta sig in men nu när det är hanterbart vill jag bara att det ska vara helklart och tokfärdigt. Men det finns ingen tid i veckodagarna. Helgjobb helt enkelt.

Tavlor är väl det sista man sätter på plats? När alla möbler är placerade så får man börja måtta och känna var tavlorna ska hänga. Åh, jag önskar att jag kunde hoppa till det skedet nu. Hamra i sista kroken och så var det klart. In my dreams… Nån gång vid jul kanske??’

I vardagsrummet pågår just nu ett “hela havet stormar”-projekt. Soffan flyttas från vägg ut i rummet och vi testar den vinkeln -nja, inte rätt det heller. Får inte kläm på det rummet! MEN, extrema lyxproblem eller hur?! Så går det…

Morgonen bjöd på ett stilla regn och jag tar på mig min mysigaste kofta, tar några snabba melankoliska bilder med telefonen, rotar fram regnkläderna och rusar till jobb och dagis. Längtar till helg och flyttkaoset, trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.