Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 maj, 2013

Fina bloggläsare!

Nu har jag fått äran att blogga under Hemma Med Helena i tre månader och det är så underbart att via detta forum komma i kontakt med en massa härliga och kreativa personer i vårt land. Så mycket inspiration som överöses en varje dag i bloggvärlden!

Och på lördag smäller det – Stora Bloggdagen går av stapeln här i Stockholm och jag är suppertaggad. Vet att det kommer komma en massa härliga bloggare vars bloggar jag läser varje dag och just som jag nämner ovan, inspireras av. Så spännande att få träffa dem in real life. Och lite nervöst… Ses vi??

Apropå bloggar och bloggläsare, det är så kul att det är så många som orkar, lägger sin dyrbara tid på, vill och återkommer till min blogg. Jag är ödmjukt överväldigad! Det som värmer enormt är de kommentarer som trillar in. Så kul att veta vilka det är som läser. Vet att kommentarsfunktionen inte är den bästa och att amelia.se ser över detta, så extra tack till er som lämnar spår i kommentarfältet, speciellt Helena, Tess, Rom la dolce vita, Mary och sen en massa pysselbloggare, som jag kommer återkomma om.

Men när det till och med dimper ner ett brev (med frimärke och allt, inte så ofta längre jag får handskriva brev…) från en kär bloggkollega blir jag rörd så in i bängen. Tack kära Jessica. Vi har aldrig träffats men “pratat” i bloggarna i snart två år. Din fina gåva ska sättas i jord och jag hoppas mina fingrar är gröna nog!

Vilket jättefint DIY-tips dessutom – göra små egna fröpåsar och ge bort. Jag blev i alla fall jätteglad! Som du nämner, passande för en trädgårdsfärsking!

Follow on Bloglovin

Comments (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.